Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spotify anunţă o funcţie de consolidare automată a listelor de melodii

dancingastronaut.com
spotify

Cea mai nouă facilitate Spotify va ajuta utilizatorii să-şi îmbogăţească listele de melodii cu cântece recomande de algoritmul platformei de streaming, potrivit news.ro.

Spotify, care-şi urmăreşte şi-şi cunoaşte foarte bine utilizatorii, anunţă Enhance, o opţiune pe care aceştia o vor putea folosi pentru a-şi completa playlist-urile cu melodii potrivite.

În spatele Enhance stă algoritmul Spotify, care va adăuga automat melodii în funcţie de informaţiile avute despre utilizator şi despre ceea ce crede că preferă acesta în materie de muzică.

Citește și: SURSE Dealer de droguri ABONAT la festivalurile de răsunet, LUAT PE SUS de DIICOT - Urma să VÂNDĂ droguri la Untold

Enhance va lua forma unui buton pe care utilizatorul îl va putea apăsa pentru a adăuga automat melodii noi la un playlist. Melodiile adăugate cu Enhance vor fi marcate cu o pictogramă verde, pentru diferenţiere.

În prima fază, melodiile sunt doar sugerate şi, dacă le acceptă, utilizatorul va confirma selecţia pentru a le adăuga permanent. Cel mult 30 de melodii pot fi adăugate unui playlist în acest fel.

Cu acelaşi buton Enhance, cântecele adăugate astfel pot şi fi eliminate rapid, în cazul în care utilizatorul constată că nu-i plac sau că nu se potrivesc listei de melodii.

Noua facilitate este lansată în mai multe ţări, inclusiv România, şi va fi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.