Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Dealer de droguri ABONAT la festivalurile de răsunet, LUAT PE SUS de DIICOT - Urma să VÂNDĂ droguri la Untold, iar în 2019 VINDEA la Electric Castle

enational.ro
DIICOT

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că un tânăr, care era „abonat„ la vânzarea de droguri la festivalurile de răsunet din Cluj, a fost ridicat de anchetatorii de la crimă organizată chiar când se pregătea de festivalul Untold.

Mai precis, afirmă sursele citate, Perrone Marco, tânărul de 26 de ani, ar fi vândut droguri și în timpul festivalului Electric Castle din 2019.

La data de 08.09.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, potrivit Direcției.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai 2020 – august 2021, inculpatul a procurat diverse cantități de cannabis pe care, ulterior, le-a comercializat către consumatori de pe raza municipiului Cluj.

La data de 08.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de canabis, suma de 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

Luat la ochi la Electric Castle 2019

Citește și: Poziție FERMĂ a șefului DNA în fața judecătorilor din CSM - Respinge ALEGAȚIILE acestora....

Totodată, la data de 22.07.2019, inculpatul a fost depistat, la un festival organizat pe raza județului Cluj, având asupra sa cantitatea de aproximativ 3 grame de cannabis.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.