Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-SPP-istul lui Ion Iliescu a fost găsit mort

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam criminalistică

Moarte suspectă în comuna Ogrezeni din județul Giurgiu. Ion Băjenaru, unul dintre SPP-iștii din fosta gardă a președintelui Ion Iliescu și fost luptător în Afganistan, a fost găsit mort în propria vilă, într-o baltă de sânge, informează România TV.

Cel care l-a găsit pe Ion Băjenaru fără suflare a fost chiar tatăl său. „Taică-su a venit! L-a anunțat nevastă-sa de la serviciu, de la școală. I-a dat telefon nevastă-sa și n-a răspuns. Și i-a zis să vină și să vadă ce se-ntâmplă cu Nelu de nu răspunde la telefon. Nu suferea de nimic! Absolut de nimic!”, povesteşte un localnic pentru România TV. „Lumea vorbește care și cum se pricepe! Ceva este! Nu poți să vorbești, că ”oala acoperită”…dă musca-n ea și nu e bine! Ce-a fost aici… Poliție… toți ăștia de la Criminalistică…”, spun localnicii, potrivit România Tv.

„Eu l-am găsit! Eu cu taică-su și cu soția lui! E o intrare prin beci…Cred că i s-a făcut rău și a căzut pe spate de pe prima, a doua, a treia treaptă a scării și a dat cu capul de o plintă din asta, de gresie. Ăla a fost primul impact! Păi are o tăietură la cap de 12 centimetri! Oamenii vorbesc. Prima oară s-a auzit că s-a-mpușcat, a doua oară că s-a înjunghiat, că s-a omorât din cauza faptului c-a rămas fi-sa gravidă. Ultima variantă e că s-a bătut cu mine! Toată Poliția a fost acolo! Un om foarte important!”, a spus pentru jurnaliștii de la ROMÂNIA TV cel care a găsit trupul bărbatului.

Rezultatul necropsiei cadavrului va fi esențial pentru stabilirea cauzei morții lui Ion Băjenaru. Ancheta a fost preluată de Parchet.

FOTO: ARHIVĂ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.