Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sprijin NEAȘTEPTAT pentru românii din Italia în scandalul mașinilor: Voi cere Comisiei Europene punct de vedere

facebook.com
masini

Sprijin neașteptat pentru românii din Italia, care riscă să aibă parte de amenzi usturătoare sau chiar să rămână fără mașinile care sunt înmatriculate în România.

"Am discutat ieri, la Roma, cu juriști, jurnaliști și membri activi ai comunității românești din capitala Italiei despre situația complicată generată de modificarea codului rutier italian. Îi mulțumesc părintelui Serafim de la parohia greco-catolică “Trei Ierarhi” pentru propunerea de a avea această întâlnire lămuritoare, astfel încât să facem toate demersurile necesare pentru a atenționa asupra neconformității noilor reguli.

Voi solicita oficial implicarea Guvernului spre a stopa această stare de tensiune și nesiguranță care s-a creat în Italia.

De asemenea, voi cere Comisiei Europene un punct de vedere cu privire la corectitudinea acestor modificări și normele privind implementarea lor în sensul respectării legislației europene în ceea ce privește libera circulație.

În altă ordine de idei, țin să adresez felicitări tuturor bisericilor și asociațiilor din Italia care timp de o săptămână au organizat evenimente cu prilejul Centenarului României Mari!" , a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, MESAJ FULGER după sondajul care arată prăbușirea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.