Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sprijin neașteptat pentru educația din România – cursuri gratuite pentru copiii care vor să facă performanță

scoala online

Într-un sistem sufocat de neputință și distrus, într-o proporție îngrijorătoare, ca multe alte sectoare, de pandemie, orice sprijin este binevenit.

Este cazul unei oferte inedite, de cursuri gratuite destinate celor care vor să facă performanță, la care au acces copii din întreaga țară, dar și copii din Republica Moldova sau diaspora.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Portofoliul de cursuri acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor și tinerilor care participă la acest program.

Printre cursurile noi se numără: curs de Biologie pentru copii, curs de Informatică – pregătire pentru competiții, curs Libertatea în Drepturi, curs Economy – Learn & Go, curs de Inteligență Artificială.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educational, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile se vor încheia pe 31 ianuarie, iar cursurile vor începe pe 8 februarie. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 25 ani.

Cursurile sunt gratuite și copiii se pot înscrie pe platforma educațională a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.