Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI îl ironizează pe un cunoscut jurnalist: 'Avem OK-ul preşedintelui'

SRI

Serviciul Român de Informaţii recurge la o mişcare de PR şi îşi reactivează contul de pe reţeaua de socializare Twitter, după un an şi trei luni. De pe profilul @SRI_Oficial, Serviciul îl ironizează pe jurnalistul Cornel Nistorescu, după ce acesta a scris un articol despre generalul Florian Coldea, fostul număr 2 din SRI, recent trecut în rezervă.

"Am aflat că în localitatea Cornistorescu #SRI pune la păstrare, pe termen nelimitat, generali trecuţi în rezervă :) Avem OK-ul preşedintelui. #nimicnusepierdetotulsetransforma", este mesajul ataşat unei imagini cu o clădire cu denumirea "Direcţia Generală de Operaţiuni Speciale Clandestine".

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris, pe site-ul cotidianul.ro, în urmă cu o săptămână, că generalul Florian Coldea, deşi trecut în rezervă, ar acţiona în continuare în interiorul SRI, într-o aşa-numită Direcţie Generală de Operaţiuni Speciale Clandestine. Direcţia ar cuprinde, conform sursei menționate, fosta Direcţie Specială Periş, Direcţia Personalului Operativ Acoperit, Centrul MONSAT și Centrul pentru Securitate Cibernetică.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.