Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI în alertă după ce un obiect zburător s-a prăbuşit într-un oraş din România

sri

Lucrătorii Serviciului arme, explozivi şi substanţe periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi au demarat, marţi, cercetările în vederea identificării unui obiect zburător depistat lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru Agerpres că prin numărul unic de urgenţă 112 mai mulţi cetăţeni au semnalat faptul că în vecinătatea bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut din atmosferă, luni seara, un obiect care semăna cu o paraşută, zgomotul produs de impactul cu pământul atrăgând atenţia locatarilor din perimetrul respectiv. 

"S-a sesizat Serviciul Român de Informaţii, care a trimis la faţa locului o echipă de pirotehnişti dotaţi cu echipamente utilizate în astfel de situaţii, iar lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au securizat zona. Până la ridicarea obiectului, circulaţia a fost închisă pe strada unde a căzut acesta", a precizat Lohon. 

Potrivit sursei citate, nu este exclus ca obiectul aterizat lângă biserică să fie o sondă meteo sau paraşuta unui avion de mici dimensiuni care a survolat în cursul serei regiunea, însă singurii care vor stabili tipul şi natura acestuia sunt specialiştii în materie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.