Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Veştea (PNL) a votat 'pentru respectarea drepturilor fiecărui cetăţean care trăieşte în această ţară'

administratie.ro
Adrian Vestea

Liderul PNL Braşov, Adrian Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat "pentru o Românie normală", "pentru respectarea drepturilor fiecărui cetăţean care trăieşte în această ţară", potrivit AGERPRES.

"Am votat pentru o Românie normală, cu gândul la viitorul copiilor noştri într-o ţară democratică, pentru parcursul României proeuropean, pentru respectarea drepturilor fiecărui cetăţean care trăieşte în România. Este un lucru pe care îl fac de când am acest drept, votez la fiecare scrutin de alegeri", a afirmat preşedintele PNL Braşov, care şi-a exercitat dreptul electoral la Liceul "April Lajos" din municipiul reşedinţă.

La rândul său, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a declarat, după ce a votat, că a votat "pentru Braşov, pentru România".

"Am votat pentru Braşov, pentru România, suntem într-un parcurs foarte important din punct de vedere al ţării noastre şi este important ca viitorul preşedinte să gestioneze aceste lucruri.

În Europa, vedem că sunt mari probleme, iar România trebuie să aibă o poziţie care să răspundă necesităţilor românilor, să ne aplecăm şi spre cei care sunt în alte ţări şi, din acest punct de vedere, este foarte important ca preşedintele României să gestioneze aceste situaţii, poziţia României în structurile europene, iar pentru România, să asigurăm acel echilibru de care avem nevoie, să îndreptăm lucrurile şi să le facem aşa cum trebuie", a afirmat Scripcaru, care şi-a exercitat dreptul la vot la secţia de la Liceul Teologic din Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.