Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul Cluj Arena, pregătit pentru găzduirea Campionatului European de Atletism pe echipe

stadion gavle

O delegaţie a European Athletics a vizitat recent Cluj Arena în vederea verificării condiţiilor oferite pentru găzduirea, în premieră pentru România, a Campionatului European de Atletism pe echipe, cu probe pe un stadion, eveniment care va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021, potrivit news.ro

„Experţii care au vizitat stadionul au fost extrem de încântaţi de condiţiile pe care le oferim atleţilor şi staff-urilor tehnice. Ne bucurăm să putem găzdui pe stadionul emblemă al Clujului şi al întregii Transilvanii un nou eveniment sportiv de înaltă ţinută”, a declarat preşedintelel Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Experţii tehnici prezenţi la Cluj au prezentat în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii stadionului cerinţele tehnice în vederea bunei organizări a competiţiei sportive, avansând şi propunerile de implementare a acestora. În urma discuţiilor, gazda competiţiei, Cluj Arena, a reconfirmat faptul că va implementa toate cerinţele referitoare la transmisia televizată, amplasarea echipamentelor tehnice de cronometraj şi măsurare, a sistemelor video şi de comunicaţii.

Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1 care se va desfăşura pe Cluj Arena va reuni la start 13 echipe reprezentative: Belarus, Belgia, Cehia, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia şi România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.