Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul din Ploieşti, în pericol de a rămâne fără utilităţi din cauza facturilor neplătite: Primarul promite că va rezolva situaţia

Twitter
Petrolul Ploiesti

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, care a preluat recent mandatul, atrage atenţia asupra faptului că unul dintre cele mai mari parcuri din oraş, dar şi Stadionul "Ilie Oană” riscă să rămână fără iluminat, respectiv fără nocturnă, din cauza datoriilor la utilităţi, situaţia fiind semnalată în condiţiile în care pe arena sportivă din Ploieşti sun programate patru evenimente, între care două meciuri ale echipei naţionale, anunță news.ro.

Întrebat miercuri, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii, care este situaţia în ceea ce priveşte datoriile unor structuri administrative aflate în subordinea Primăriei Ploieşti, noul primar al oraşului, Andrei Volosevici, a declarat că la Parcul Tineretului, care înconjoară Sala Sporturilor din oraş, şi la Stadionul "Ilie Oană” există riscul ca iluminatul să fie întrerupt, din cauza datoriilor la utilităţi neplătite de Clubul Sportiv Municipal.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

"1.800.000 facturile de utilităţi cu un pericol foarte mare să închidem, ca să zic aşa, becul pe la Sala Sporturilor şi pe stadion, în contextul în care vom avea patru evenimente pe stadion dintre care două evenimente de nivel naţional, în speţă joacă echipa României. Şi acolo... Dar le rezolvăm”, a afirmat Andrei Volosevici.

Marţi, 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe Stadionul “Ilie Oană”, iar în 11 noiembrie, ora 19:00, este programată partida amicală România-Belarus, tot pe Stadionul "Ilie Oană” din Ploieşti.

Edilul a precizat că acestea nu sunt singurele datorii pe care a constatat, la preluarea mandatului, că administraţia locală le are.

Primăria Ploieşti înregistrează datorii de aproximativ 50 de milioane de lei, cea mai mare parte reprezentând debite către furnizorul de agent termic şi către societatea de transport public pentru subvenţiile acordate.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’

Edilul a precizat că administraţia nu este însă în situaţia de a avea conturile blocate. Actualul primar al oraşului, Andrei Volosevici, este coleg de partid, în PNL, cu fostul edil, Adrian Dobre.

Întrebat cine se face vinovat de situaţia financiară a administraţiei locale, noul primar a răspuns: "Toată lumea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.