Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul din Villavicencio (Columbia) se va numi 'Regele Pele': 'Generaţiile viitoare trebuie să ştie cine a fost această icoană a fotbalului mondial'

pele

Guvernatorul departamentului columbian Meta, Juan Guillermo Zuluaga, a anunţat joi că stadionul din Villavicencio, capitala regională, se va numi Bello Horizonte "Rey Pele", un omagiu adus legendei fotbalului care a murit pe 29 decembrie, scrie EFE.

"Din câmpia columbiană anunţăm că frumosul nostru stadion din Villavicencio se va numi de acum Bello Horizonte 'Rey Pele'", a anunţat Zuluaga pe reţelele de socializare, potrivit Agerpres.

"Generaţiile viitoare trebuie să ştie cine a fost această icoană a fotbalului mondial. Salutăm sugestia FIFA", a adăugat guvernatorul, referindu-se la apelul făcut de preşedintele acestei entităţi, Gianni Infantino, ca în fiecare ţară din lume să existe cel puţin un stadion cu numele "Pele".

Acesta va fi primul stadion din Columbia care va purta numele starului fotbalului brazilian şi al doilea din lume după ce Capul Verde a anunţat că stadionul său naţional se va numi "Stadionul Pele".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.