Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul 'Farul' a intrat în posesia Primăriei Constanța

a1.ro
stadionul farul

Guvernul a decis, marţi, prin Hotărâre de Guvern, trecea stadionului “Farul” din domeniul public şi administrarea MTS, în domeniul public al Municipiul Constanţa, primăria obligându-se să îl modernizeze, anunţă Ministerul Tineretului şi Sportului, potrivit news.ro.

„Guvernul a aprobat astăzi Hotărârea de Guvern pentru trecerea Stadionului Gheorghe Hagi din Constanţa, aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului - DJST Constanţa, în domeniul public al Municipiului Constanţa. Astfel, Municipiul Constanţa, prin Consiliul Local la Municipiului Constanţa, se obligă să menţină destinaţia actuală a imobilului şi să asigure gratuitatea desfăşurării activităţilor MTS, precum şi unităţilor/instituţiilor din subordinea sau coordonarea acestuia. În acelaşi timp, se obligă să întreţină şi să modernizeze imobilul şi să-l menţină la standardele de calitate necesare”, se arată în comunicatul MTS.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, precizează că trecerea bazei sportive în proprietatea Primăriei Constanţa va facilita investiţiile necesare pentru modernizare: „Trecerea Stadionului Hagi din Constanţa la Primărie va facilita investiţiile de care această bază are atâta nevoie şi redarea arenei către activitatea sportivă la standarde optime performanţei”.

Citește și: Doi sportivi ruși au primit cetățenie română, fiind luați în calcul pentru lotul național de lupte libere

Echipa SSC Farul Constanţa, înfiinţată de suporterii echipei Farul în urmă cu doi ani, va evolua în viitorul sezon al Ligii I, după ce a promovat succesiv în ultimii doi ani. Pe de altă parte, fostul internaţional Ciprian Marica, a cumpărat dreptul de folosinţă a mărcii Farul Constanţa, dar nu a ajuns la o înţelegere cu finananţatorii SSC Farul Constanţa, şi a anunţat că va forma o nouă echipă. Cât timp a evoluat în Liga a III-a, SSC Farul Constanţa a fost finanţată de către Consiliul Local Municipal Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.