Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul naționalei Serbiei închis parțial la meciul cu Bulgaria din cauza comportamentului rasist al fanilor

footyheadlines.com
euro 2024 uefa logo germania

Stadionul echipei naționale de fotbal a Serbiei va fi parțial închis cu ocazia partidei cu Bulgaria, de duminică, partidă contând pentru preliminariile de calificare la Euro 2024, a anunțat miercuri organismul de apel al UEFA.

Sancțiunea vine ca pedeapsă pentru comportamentul rasist al fanilor în timpul victoriei cu 3-1 în fața Muntenegrului, luna trecută, potrivit mediafax.

Inițial, Serbia a fost obligată să joace următorul meci de acasă cu porțile închise, într-un verdict dat la 31 octombrie de către organismul disciplinar al UEFA, dar un apel al Federației Sârbe de Fotbal a fost admis parțial și pedeapsa a fost redusă.

Sectoarele de est, nord și sud ale stadionului vor fi acum închise pentru meciul de duminică, în urma verdictului dat de organismul de apel, care a menținut, de asemenea, o amendă de 50.000 de euro pentru federația sârbă.

În verdictul inițial, Muntenegru a fost și ea amendată cu 15.000 de euro și i s-a interzis să vândă bilete suporterilor săi din deplasare pentru următorul meci din competiția UEFA, care va avea loc duminică, în Ungaria, pentru comportamentul rasist al fanilor săi în meciul cu Serbia.

Serbia, care se află pe locul al doilea în Grupa G, cu 13 puncte din șapte meciuri, are cinci puncte peste Muntenegru, ocupanta locului al treilea, care are un meci mai puțin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.