Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadiul derulării programelor de înzestrare a armatei şi rectificarea bugetară, discutate în şedinţa Colegiului MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu dna

Stadiul derulării programelor de înzestrare a armatei şi rectificarea bugetară au fost dezbătute în şedinţa extraordinară de marţi a Colegiului Ministerului Apărării Naţionale, prezidată de ministrul Adrian Ţuţuianu, informează MApN într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

"În cadrul discuţiilor a fost prezentat stadiul derulării programelor de înzestrare a armatei şi proiecţia acestora pe termen scurt, mediu şi lung, în contextul alocării a două procente din PIB pentru următorii 10 ani, şi au fost fundamentate propunerile MApN cu privire la rectificarea bugetară", se arată în comunicat.

De asemenea, au fost trecute în revistă activităţile de cooperare internaţională de pe agenda viitoare a ministerului şi a fost făcută o analiză a învăţământului militar din punct de vedere al organizării şi funcţionării acestuia. Pe agenda şedinţei au mai figurat informări cu privire la nivelul de încadrare cu personal în MApN şi perspectiva până la sfârşitul acestui an, dar şi despre situaţia solicitărilor de transfer al unor imobile aflate în proprietatea statului şi administrarea instituţiei militare.

La lucrări au participat şefii departamentelor şi structurilor centrale ale ministerului. Colegiul Ministerului Apărării Naţionale are rol consultativ şi este abilitat să analizeze şi să propună ministrului Apărării măsuri în legătură cu documentele ce vizează aspectele majore ale armatei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.