Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stan Wawrinka a declarat forfait pentru turneul ATP de la Geneva, din cauza unei accidentări recurente la piciorul drept

www.oregonlive.com
Stan Wawrinka

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka a declarat forfait pentru turneul ATP de la Geneva (Elveţia), programat săptămâna viitoare, din cauza unei accidentări recurente la piciorul drept, informează AFP, citat de Agerpres.

Wawrinka, în vârstă de 37 ani, triplu campion de Mare Şlem, a obţinut prima sa victorie din ultimele 15 luni, săptămâna aceasta la Roma, după ce a fost nevoit să rateze cea mai mare parte a sezonului 2021 în urma unei leziuni la picior, care a necesitat deja două intervenţii chirurgicale.

Însă, după înfrângerea suferită joi în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, în faţa sârbului Novak Djokovic, numărul unu mondial, Wawrinka i-a avertizat pe organizatorii Openului de la Geneva că nu va lua parte la această competiţie.

Aflat în prezent pe locul 361 mondial, Stan Wawrinka primise o invitaţie (wild card) pentru e evolua pe zgura de la Geneva, în faţa propriului public, cu două săptămâni înaintea turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.