Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Standard Liege oferă două milioane de euro pentru Denis Drăguș de la Viitorul Constanța - presă

fcviitorul.ro
denis dragus

Standard Liege a rămas impresionată de evoluţiile lui Răzvan Marin în perioada petrecută în Belgia, iar acum şi-a îndreptat atenţia către Viitorul Constanţa, în ideea unui nou transfer, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

E interesată de serviciile lui Denis Drăguş (20 de ani), lucru recunoscut şi de Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul cu Hermannstadt, din etapa a 3-a a Ligii 1. Deşi nu a dat numele echipei interesate, ”Regele” a menţionat clar că Drăguş e dorit de un club din Europa. Din câte se pare echipa e Standard Liege, după cum precizează gsp.ro. Belgienii nu vor să rateze transferul şi pun pe masă o sumă consistentă, dar şi procente, aşa cum a obişnuit Hagi să procedeze cu fiecare jucător cedat. Este vorba de două milioane de euro + 30% dintr-un viitor transfer.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

”Doar Drăguş poate pleca, a făcut multe pentru acest club şi are ofertă din afară. În momentul de faţă, doar el. Altcinva nu iese, doar dacă vine ceva de afară. Stăm bine financiar, vrem să ne luptăm cu ei", a declarat Hagi, la conferinţa de presă de duminică seară Denis Drăguş este, la fel ca majoritatea jucătorilor tineri vânduţi de Viitorul, un produs al clubului de la malul mării. El a făcut trecerea la prima echipă încă de acum 2 ani, iar de atunci a avut evoluţii foarte bune. În statistici, atacantul se prezintă în felul următor: 57 de meciuri, 13 goluri şi 6 pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de două milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.