Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Star Wars: The Last Jedi' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc: Doar două debuturi în top 10

star wars

Filmul „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 785.564 de lei în zilele de dinaintea Crăciunului.

Lungmetrajul regizat de Rian Johnson, cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong’o, Kelly Marie Tran, Laura Dern şi Benicio Del Toro, s-a menţinut astfel pe primul loc, după al doilea weekend de la lansare.

Următoarele două poziţii ale clasamentului sunt ocupate de două debuturi: animaţia „Ferdinand”, pe locul secund, după ce a generat încasări de 325.079 de lei şi a fost vizionată de 15.856 de spectatori; şi comedia „Bastarzii/ Father Figures”, cu Owen Wilson, Ed Helms şi Glenn Close, pe locul al treilea, cu încasări de 225.404 de lei şi 11.414 de spectatori.

Pe locul al patrulea se află „Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express”, de Kenneth Branagh, prezent de cinci săptămâni în top, cu încasări de 124.367 de lei, weekendul trecut, când a fost vizionat de 6.151 de spectatori, anunță News.ro.

Comedia „Mame bune şi nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines, a generat, după al cincilea weekend, încasări de 92.143 de lei. Filmul a fost vizionat de 4.613 de spectatori.

Tot de cinci weekenduri în clasament, animaţia „Coco” se află acum pe locul al şaselea, cu încasări de 55.578 de lei, iar „Liga dreptăţii/ Justice League” s-a menţinut pe locul al şaptelea, cu încasări de 44.976 de lei şi 1.986 de spectatori.

Comedia românescă „Ghinionistul”, de Iura Luncaşu, a coborât patru poziţii, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 43.456 de lei şi a fost vizionată de 2.200 de spectatori.

Animaţia „Paddington 2”, de Paul King, se află, după al patrulea weekend de la premieră, pe poziţia a nouă, coborând astfel trei poziţii. Lungmetrajul a generat încasări de 40.752 de lei şi a fost vizionat de 2.319 de spectatori.

Pe locul al zecelea în clasamentul românesc se află comedia „Tata în război cu... tata 2/ Daddy's Home 2", cu Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell şi John Lithgow în distribuţie. Ea a coborât două locuri, după al şaptelea weekend de la premieră, când a generat încasări de 26.251 de lei şi a fost vizionată de 1.272 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.