Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de alertă la PSD: Marcel Ciolacu s-a autoizolat, după ce a interacționat cu 3 politicieni care au Covid

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, după ce a fost în județul Sălaj, unde a interacționat cu lideri PSD care au COVID-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții, infomrează Mediafax.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Ciolacu nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați în spital. Ei s-au simțit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Citește și: VIDEO -INFOGRAFIC - Războiul dintre Azerbaidjan și Armenia escaladează: orașul Karabakh a fost supus unui bombardament nimicitor! Sunt folosite drone turcești

Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.