Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea de sănătate a celor şase răniţi internaţi la Spitalul Militar este bună

captura news.ro
accident Arges

Starea generală de sănătate a celor şase militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte, răniţi în accidentul rutier de joi, este bună, a anunţat sâmbătă, într-un comunicat, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila". Potrivit sursei citate, pacienţii sunt echilibraţi hemodinamic şi respirator, conştienţi şi cooperanţi, orientaţi temporo-spaţial, fără semne de deficit motor.

Cei şase militari răniţi internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" sunt evaluaţi zilnic de către o echipă medicală multidisciplinară, constituită din medici specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, ATI, ortopedie-traumatologie, oftalmologie şi imagistică medicală. "Toţi pacienţii sunt sub supraveghere medicală, urmând tratament pentru profilaxia durerilor, corticoterapie, antibioterapie, profilaxia ulcerului de stres şi stabilizarea parametrilor biologici, fiind evaluaţi din punct de vedere neurologic, ortopedic şi neurochirurgical, în evoluţie. În funcţie de evoluţia stării de sănătate echipa medicală multidisciplinară va decide etapele tratamentului medical şi de începere a programului de recuperare şi a celui de asistenţă psihologică de specialitate", se arată în comunicatul transmis de unitatea sanitară, conform Agerpres.

Joi seara, un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident în judeţul Argeş. Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Accidentul s-a soldat cu trei morţi. Parchetul Militar a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.