Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea de spirit de la Kremlin după decizia CPI: Se caută deja un succesor pentru Putin (GUR)

Getty
putin

Purtătorul de cuvânt al Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, Andri Iusov, susţine că starea de spirit de la Kremlin a devenit mai sumbră după decizia Curții Penale Internaționale (CPI) de a emite un mandat de arestare pe numele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, notează RBC, potrivit Rador..

 

Potrivit lui Iusov, la Kremlin se caută deja un succesor pentru Putin, însă, de data aceasta, nu dictatorul rus este cel care se ocupă de acest aspect. "Propagandiștii ruși nu au mai apărut cu spectacolele lor tradiționale, în care să discute despre Haga, pentru că însăși discuţia despre această știre, chiar și pentru populația zombi a Federației Ruse, ar fi un semnal straniu și prea tulburător. Pentru că să spui că 'operațiunea specială' se desfășoară conform planului, iar apoi să primeşti o listă de persoane urmărite și un mandat de arestare de la CPI... Chiar şi pentru Soloviov și Skabeeva (principalii propagandişti ai Kremlinului, n.r.) ar fi dificil să facă o conexiune între aceste lucruri" - a explicat Iusov.

Acesta a subliniat că cercul lui Putin se îngustează, devine din ce în ce mai toxic atât pentru lumea exterioară, cât și în interiorul țării. "În turnurile Kremlinului, există o nemulțumire tot mai mare față de ceea ce se întâmplă. Are loc o conștientizare din ce în ce mai sumbră a perspectivelor și anume a catastrofei geopolitice a regimului Putin. Și da, vorbim deja despre căutarea unui succesor pentru Putin, iar cel care caută nu mai este Putin" - a adăugat Iusov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.