Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea de spirit se îmbunătățește la Dinamo - Suntem puţin mai relaxaţi, nu mai suntem timoraţi

captura video
dinamo fani pch

Fotbalistul dinamovist Daniel Popa a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt mai relaxaţi, dar şi ambiţioşi după victoria din etapa trecută a Ligii I potrivit news.ro

“Suntem puţin mai relaxaţi, nu mai suntem timoraţi că nu am câştigat niciun meci, dar mult mai ambiţioşi pentru a câştiga următoarele meciuri, să dovedim că suntem jucători de Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. O echipă cu o apărare foarte bună, care nu a pierdut. Mergem acolo să luăm trei puncte”, a spus Popa.

Daniel Popa a precizat că speră ca tehnicianul Eugen Neagoe să revină cât mai repede. “Este cu totul altceva când vine dânsul la antrenament şi îl simţim aproape de noi. Şi Mister este aproape de dânsul şi vorbeşte în fiecare zi. Ne ajută foarte mult. Sperăm să revină cât mai repede alături de noi, să formăm din nou o echipă cum am fost la început”.

Dinamo va întâlni Politehnica Iaşi, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Ligii I. În etapa a patra, dinamoviştii s-au impus cu scorul de 4-2 în faţa echipei Academica Clinceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.