Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea lui Edwin van der Sar se îmbunătăţeşte, anunţă Ajax Amsterdam

van der sar

Edwin van der Sar, fostul portar al echipei de fotbal Ajax Amsterdam, care a suferit săptămâna trecută o hemoragie cerebrală, nu mai este într-o stare preocupantă, iar pronosticul său vital nu mai este angajat, chiar dacă rămâne spitalizat, a anunţat marţi clubul olandez, citat e AFP, potrivit Agerpres.

"Edwin este în continuare la secţia de terapie intensivă, dar starea lui este stabilă. Viaţa sa nu mai este ameninţată", a indicat Ajax într-un comunicat transmis la cererea soţiei fostului internaţional olandez.

"De fiecare dată când îl vizităm, el comunică. Este nevoie de răbdare pentru a vedea cum evoluează situaţia sa", a adăugat Annemarie Van der Sar.

Van der Sar, în vârstă de 52 de ani, care a evoluat de asemenea la clubul englez Manchester United, se afla în vacanţă pe o insulă din Croaţia în momentul producerii incidentului.

Fostul goalkeeper a părăsit în luna mai postul de director general al clubului Ajax, pe care îl ocupa din 2010, după cel mai slab sezon din ultimii 14 ani al grupării din Amsterdam, clasată pe locul al treilea în campionatul Olandei, după rivalele Feyenoord Rotterdam şi PSV Eindhove.

Considerat unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, Van der Sar a jucat pentru Ajax între 1900 şi 1999, câştigând Liga Campionilor în 1995.

El a cucerit apoi din nou cel mai preţios trofeu din fotbalul european în 2008, cu Manchester United.

Edwin van der Sar a îmbrăcat de 130 de ori tricoul selecţionatei Oranje, cu care a participat la două Cupe Mondiale (1998, 2006) şi la trei ediţii ale Campionatului European (2000, 2004, 2008).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.