Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea pompierilor care au ajuns la Bruxelles - Anunțul făcut de medicii belgieni

ambulanta crevedia

Starea celor doi pompieri români care au ajuns astăzi la Bruxelles, după tragedia de la Crevedia, este stabilă, notează Radio România Actualități.

Unul dintre medicii belgieni care i-au preluat pe cei doi, i-au spus corespondentului RRA Bogdan Isopescu faptul că echipamentele de protecție ale salvatorilor români i-au protejat pe aceștia suficient de bine, astfel că în prezent ei au arsuri pe 10 % din suprafața mâinilor și a feței. Ei vor fi tratați timp de aproximativ o lună în capitala belgiană.

Între timp și cealaltă aeronavă, care a transportat doi pacienți cu arsuri suferite în urma exploziilor de la Crevedia, a aterizat la Milano. Potrivit autorităților române, încă două aeronave vor transporta şapte pacienți în străinătate astăzi. Bilanțul tragediei de aseară, de la Crevedia, a ajuns la doi morți. 41 de persoane sunt spitalizate, iar şase intubate. Dintre răniți, majoritatea sunt pompieri, polițiști și jandarmi, unii în stare gravă.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat dosarul. Potrivit unui comunicat al instituției în cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de distrugere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.