Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Startupul chinez de modă Shein vrea să atragă o finanţare de 1 miliard de dolari, la o evaluare de aproximativ 100 de miliarde de dolari

primaseller.com
haine retail

Startupul chinez de comerţ electronic cu articole de modă Shein vrea să atragă o finanţare de 1 miliard de dolari, la o evaluare de aproximativ 100 de miliarde de dolari, a relatat duminică Bloomberg, citând surse apropiate situaţiei.

Shein intenţiona să se listeze în Statele Unite, dar planul a fost suspendat din cauza pieţelor de capital volatile pe fondul atacului Rusiei asupra Ucrainei, potrivit unor surse.

Reuters a relatat luna trecută că Shein a reluat planurile de listare la New York în acest an, iar fondatorul său ia în considerare o schimbare a cetăţeniei pentru a ocoli regulile mai stricte propuse pentru ofertele publice iniţiale efectuate în străinătate de companii din China.

Planul de debut la bursă a fost însă suspendat pentru a doua oară ca urmare a volatilităţii puternice a pieţei din ultima lună, care a fost amplificată în ultimele zile de invazia Ucrainei, au spus persoanele, scrie News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.