Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starurile din NBA se revoltă, după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie în Wisconsin

NBA

Starurile din NBA se revoltă, după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie în Wisconsin, scrie presa americană, anunță MEDIAFAX.

LA Lakers conduce cu 3-1 în playoff-ul din NBA cu Portland Blazers. LeBron James a făcut un nou meci mare, reuşind 30 de puncte şi 10 assist-uri în 28 de minute jucate.

La final, a vorbit însă despre incidentul din Wisconsin. Jacob Blake, un bărbat de culoare, a fost împuşcat de poliţie când s-a urcat în maşina în care se aflau cei 3 copii ai săi. Blake se află în spital. Nu a fost singurul jucător din NBA care s-a declarat revoltat de incident. Donovan Mitchell de la Utah Jazz sau antrenorul lui Milwaukee Bucks, Mike Budenholzer, au avut un discurs similar.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

LeBron a vorbit şi despre Kobe Bryant după ce scorul la un moment dat a fost 24 - 8. Adică cele 2 nume purtate de Kobe în carieră.

LEBRON JAMES - JUCĂTOR LA LAKERS: Am observat că am condus cu 24-8 pentru că mereu încerc să rămân conectat pe parcursul unui meci. Mereu mă uit să văd dacă suntem în avantaj sau nu. Când m-am uitat şi am văzut că scorul era 24-8, mi-am spus: Ok, el este aici în clădire. De ce trebuie mereu să se ajungă la punctul în care se trage cu arma? Familia lui era acolo, copiii lui erau acolo. Oamenii s-au plictisit să o tot spun, dar noi ne temem ca oameni de culoare în America. Bărbaţii negri, femeile negre, copiii negri, suntem terifiaţi 06.34

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.