Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statele Unite anunță un posibil atentat terorist de sărbători: SUA, avertisment sumbru pentru cetățenii care merg în Europa de Crăciun

terorist

Statele Unite i-au îndemnat joi pe cetăţenii lor care se vor afla în Europa în perioada sărbătorilor de la sfârşitul anului să dea dovadă de "prudenţă" din cauza unei ameninţări teroriste "ridicate", transmite AFP.

Acest avertisment adresat turiştilor care călătoresc în Europa, emis deja în ultimii ani, este valabil până la sfârşitul lui ianuarie, a precizat Departamentul de Stat într-un comunicat, conform Agerpres.

Citește și: Solicitarea administrației Trump pentru liderii de la București

El "îi atenţionează pe cetăţenii americani în legătură cu un risc ridicat de atentate teroriste în întreaga Europă, în special în perioada sărbătorilor", reamintind atacul jihadist cu un camion care, în decembrie, a lovit mulţimea într-un Târg de Crăciun la Berlin, soldat cu 12 morţi, sau cel care a ucis 39 de persoane într-o discotecă din Istanbul câteva zile mai târziu, în noaptea de Anul Nou.

În acest document, Departamentul de Stat adresează câteva sfaturi de bun-simţ şi le cere cetăţenilor americani să fie atenţi atunci când participă la manifestaţii publice sau vizitează locuri turistice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.