Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statele Unite şi Brazilia vor juca finala Gold Cup

Agerpres
Gold Cup

Naţionalele de fotbal feminin ale Statelor Unite şi Braziliei vor juca finala Gold Cup după ce au trecut în semifinale de echipa Mexicului, respectiv de cea a Canadei, informează AFP.

Gold Cup, competiţie rezervată celor mai bune selecţionate din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală şi Caraibe), are începând din acest an un nou format, cu participarea unor echipe din America de Sud, cum este Brazilia.

În prima semifinală, la San Diego, Brazilia s-a impus cu 3-0 împotriva Mexicului, după golurile reuşite de Adriana Leal (minutul 21), Antonia (32) şi Yasmim (48).

În a doua semifinală, pe un teren aproape impracticabil din cauza ploii, Statele Unite au învins Canada cu 3-1 la lovituri de departajare, scorul fiind 1-1 după 90 de minute şi 2-2 la capătul a 120 de minute de joc.

SUA au condus după golul lui Jaedyn Shaw (20), iar Canada a egalat prin Jordyn Huitema (82). În prelungiri, Sophia Smith a readus SUA în avantaj (99). Adriana Leon a restabilit egalitatea, din penalty (120+6). Portarul SUA, Alyssa Naeher, a devenit apoi eroina partidei, apărând trei lovituri de departajare şi înscriind de la punctul cu var

Finala va avea loc tot la San Diego, duminică după-amiază (luni, de la 03:15, ora România), în speranţa unor condiţii meteo mai bune în California de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.