Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stația de metrou Tudor Arghezi se apropie de final: anunțul făcut de primarul Sectorului 4

Radu Pop
metrou tudor arghezi

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, vineri, într-o postare pe Facebook, că în mai puțin de două luni primăria va preda „la cheie” stația de metrou Tudor Arghezi.

„Ulterior, după recepția finală a lucrărilor, Metrorex va face toate probele pentru ca, la jumătatea anului viitor, să putem circula cu metroul până la stația Tudor Arghezi. Cel mai mare proiect de infrastructură pe care l-am implementat în sectorul nostru este rezultatul unei colaborări exemplare între Primăria Sectorului 4, Ministerul Transporturilor și Metrorex. Și este dovada faptului că se poate!”, a precizat Daniel Băluță.

Acesta a menționat că, zilele trecute, a semnat un act adițional la contractul de finanțare al lucrărilor, încheiat cu Ministerul Transporturilor, care asigură finanțarea executării ultimelor finisaje la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni.

Primăria Sectorului 4 prelungeşte Magistrala de metrou M2 Berceni – Pipera cu încă o staţie, tot la suprafaţă. Lucrările pentru construirea staţiei Tudor Arghezi, aproape de Centura Capitalei, au început în ianuarie 2021. Este primul proiect pentru lucrări la reţeaua de metrou pe care îl execută o primărie de sector și prima extindere a liniei de metrou în afara Capitalei de când s-a construit infrastructura de metrou în București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.