Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic a stabilit LISTA NEAGRĂ: Cine sunt cei care vor fi uciși de teroriști

Jihad ISIS

Teroriştii din ISIS continuă să provoace teroare în toată lumea. Statul Islamic a făcut publică o nouă listă neagră cu cei pe care îi vrea morţi.

Dupa ce SUA au bombardat mai multe pozitii ale Statului Islamic in Libia, jihadistii si-au indreptat atentia spre armata americana. Luptatorii ISIS au intocmit o lista cu numele a 700 de soldati si au ordonat capturarea si apoi uciderea acestora, indemandu-i pe adeptii gruparii teroriste sa "omoare cainii", relateaza Washington Post. Lista circula pe reteaua interna a organizatiei jihadiste, nu este prima de acest fel, dar este prima in care apar numele si prenumele soldatilor. Analistii sustin ca militarii par a fi alesi la intamplare dintr-o lista publica a armatei americane.

CIteşte şi: Continuă teroarea în Turcia: O nouă lovitură dată de Recep Erdogan duşmanului său de moarte

Insa un oficial al Pentagonului a declarat pentru Washington Times ca este posibil ca hackerii teroristi sa fi spart mai multe site-uri ale guvernului si sa fi luat informatii de acolo. Lista Statului Islamic este intitulata "Ii vrem morti. Razbunare pentru musulmani. Ucideti cainii", anunţă ProTV.  Potrivit The Times, soldatii care apar pe lista sunt stationati la mai multe baze militare, printre care Fort Riley, Kansas; Fort Bragg, Carolina de Nord; Fort Leavenworth, Kansas si Fort Belvoir, Virginia. Lista include si adresele soldatilor, precum si numerele lor de telefon si adresele de e-mail.

Citește și: S-a stabilit cât trebuie să dureze o partidă de sex

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.