Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STB își digitalizează toate centrele de vânzare. Ce schimbări apar

Societatea de Transport Bucureşti STB SA transformă toate centrele de reîncărcare în puncte de vânzare cu funcţionalităţi complete, prin modificări tehnice şi informatice, pentru o mai mare accesibilitate, conform unui comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Conform sursei citate, există şi plata cu cardul bancar, prin dotarea acestora cu POS-uri.

Astfel, începând de vineri, la toate centrele de vânzare STB SA se pot emite şi reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuităţi.

Prin urmare, elevii, studenţii şi pensionarii vor putea achiziţiona sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

"Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort şi siguranţă la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum şi un acces facil la achiziţionarea acestora prin integrarea tuturor funcţionalităţilor în întreaga reţea de comercializare a societăţii. Procesele de modernizare şi digitalizare ale societăţii fac parte din direcţiile strategice de dezvoltare STB SA , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi", a declarat directorul general STB SA, Adrian Criţ.

Lista completă a centrelor de emitere şi reîncărcare STB SA poate fi accesată aici, menţionând că plata titlurilor de călătorie se poate face şi online pe site-ul STB SA, prin intermediul aplicaţiei 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.