Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STB: 'Toate vehiculele din parcul circulant al STB vor fi curăţate şi igienizate'

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Societatea de Transport Bucureşti - STB SA a desfăşurat sâmbătă şi duminică o acţiune amplă de curăţenie şi igienizare a mijloacelor de transport în comun, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al STB SA, acţiunea face parte din campania începută în luna decembrie a anului trecut, prin care societatea îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor.

"Treptat, toate vehiculele din parcul circulant al STB vor fi curăţate şi igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. Toate autobazele sunt dotate cu staţii de spălare noi, moderne, iar de anul trecut şi unele depouri beneficiază de astfel de echipamente complet automatizate", se arată în comunicat.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

STB subliniază că igienizarea vehiculelor şi asigurarea unor condiţii de călătorie corespunzătoare constituie o prioritate pentru conducerea societăţii, care face eforturi pentru creşterea gradului de confort al călătorilor. Aşadar, pe parcursul acestui an, au fost derulate constant mai multe acţiuni de curăţare şi de igienizare a mijloacelor de transport în comun.

"STB lansează un apel public pentru păstrarea curăţeniei în vehicule, întrucât, adesea, interiorul mijloacelor de transport îşi pierde aspectul decent din cauza comportamentului inadecvat al unor călători. Cei care creează disconfort celorlalţi pasageri, prin mâzgălirea cu graffiti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule, conform Regulamentului serviciului comunitar de transport public local de călători, riscă amenzi de 500 lei. Totuşi, politica STB nu este aceea de a sancţiona călătorii, ci de conştientizare a publicului asupra faptului că menţinerea unor condiţii civilizate de transport depinde de fiecare dintre noi", se spune în document.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.