Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua a fost învinsă în primul amical al iernii: 1-2 cu formaţia ucraineană Olimpik Doneţk

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

Steaua a pierdut primul meci amical din cantonamentul din Antalya, scor 1-2, cu formaţia ucraineană Olimpik Doneţk, antrenorul Nicolae Dică declarându-se nemulţumit la final de prestaţia jucătorilor săi.

Golul formaţiei Steaua a fost înscris de Dennis Man, în timp ce pentru ucraineni a marcat Belenki, de două ori. Jucătorul Florinel Coman a părăsit terenul accidentat, suferind o entorsă în urma unui fault dur, în timp ce atacantul Denis Alibec a fost eliminat în minutul 78 după ce a sărit la bătaie cu un adevrsar în urma unui fault asupra sa.

Antrenorul Nicolae Dică s-a arătat nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, spunând că echipa sa nu îşi permite să mai facă astfel de greşeli şi în campionat. „Am muncit foatre bine în acest cantonament, băieţii s-au dăruit bine, rămâne să vedem în campionat dacă am făcut bine ceea ce s-a întâmplat. Nu sunt mulţumit de acest meci amical. Chiar dacă ştiam că suntem obosiţi după această perioadă de cantonement îmi doream să realizăm mai multe pe faza ofensivă. Am făcut greşeli mari pe faza defensivă, ceea ce s-a întâmplat şi în campionat. Şi azi am primit două goluri pe greşelile noastre ca şi în campionat. Sper să reuşim să remediem aceste lucruri pentru că nu ne mai permitem să facem aceste greşeli în campionat. Dar este doar un joc amical şi nu putem să-l luăm ca pe un reper pentru că au şi nişte jucători pe care nu i-am putut folosi din cauza accidentărilor”, a declarat Dică la finalul partidei, într-o conferinţă de presă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.