Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua Bucureşti s-a calificat semifinalele Ligii Naţionale, după ce a eliminat-o pe Minaur Baia Mare, la handbal masculin:CSM București a egalat-o pe Timișoara

www.csmbucuresti.ro
CSM București Steaua handbal masculin

Steaua Bucureşti s-a calificat, joi, în semifinalele Ligii Naţionale, după ce a eliminat în prima fază din play-off formaţia Minaur Baia Mare, în a doua partidă din trei programate. La Timişoara, Poli a pierdut cu CSM Bucureşti, scorul general fiind 1-1.

Steaua Bucureşti a învins cu scorul de 23-21 (10-8), după ce în primul meci al seriei, pe teren propriu, s-a impus cu 25-23 (12-11). Astfel, steliştii se califică în semifinale, scrie news.ro.

Tot joi, în aceeaşi fază a competiţiei, Poli Timişoara – CSM Bucureşti, scor 18-19. (10-13), iar scorul general este de 1-1, după ce în primul meci Poli a câştigat, în deplasare, cu 29-28 (11-12). Partida a fost pigmentată cu nervi în ambele tabere, reproşuri la adresa arbitrajului, inclusiv din public, dar şi un cartonaş roşu. Cristian Fenici, de la Poli, şi component al naţionalei s-a accidentat chiar în ultimul minut, care a fost şi cel mai plin de evenimente.

Meciul decisiv va avea loc în 29 aprilie, la Bucureşti.

A treia partidă va avea loc joi seară, între Dobrogea Sud – Dinamo Bucureşti. În primul meci, Dinamo a câştigat cu 36-27 (16-12).

În semifinale este calificată încă de miercuri Potaissa Turda, care a eliminat în două partide pe Dunărea Călăraşi, 27-24 (12-12) şi 26-25 (13-15).

Deţinătoarea titlului naţional este formaţia Dinamo Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.