Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua e aproape calificată în primăvara europeană! Vicecampioana României a făcut instrucție cu Hapoel Beer Sheva / VIDEO

gsp.ro
Steaua bucurie gol

Steaua este aproape calificată în primăvara europeană, fiind greu de crezut că în ultimele 3 meciuri, dintre care două acasă, nu mai punctul necesar unei calificări matematice! Pe arena Turner din Beer Sheva, Steaua s-a distrat cu Hapoel, în etapa a treia a grupei G a Ligii Europa. S-a terminat 2-1 pentru vicecampioana României, după 0-0 la pauză.

Steaua a deshis scorul în minutul 70, prin Gnohere, chiar la prima atingere de balon a acestuia. Atacantul a făcut dubla peste numai 5 minute, când a reluat, cu capul, o centrare a lui Budescu. Hapoel Beer Sheva a redus din diferență în minutul 87, prin Cuenca, introdus de 13 minute pe gazon.

Vezi golurile AICI

În minutul 17, Melikson a trimis mingea în poarta apărată de Niţă, dar se afla în poziţie de ofsaid, astfel că golul nu a fost validat. Romario Benzar a părăsit terenul în minutul 25, accidentat.

După 3 meciuri, Steaua are maximum de puncte, 9, și are aproape asigurată calificarea în primăvara europeană. În celălalt meci al grupei, Lugano a furnizat surprizat și s-a impus cu 3-2 în fața lui Plzen. FCSB este lider în clasamentul grupei, cu nouă puncte din tot atâtea posibile. Lugano este pe locul doi, cu trei puncte, la egalitate cu ultimele clasate, Viktoria Plzen şi Hapoel Beer Sheva, dar cu un golaveraj mai bun.

Citește și: Milioane de români sunt vizați: Ce trebuie să facă toți cei care au termopane la bucătărie și centrală electrică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.