Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi dă replica lui Orban: Cei din ACL să se autodenunţe în bloc

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, înainte de a formula o plângere împotriva candidatului la prezidentiale Victor Ponta, liberalul Ludovic Orban si alti reprezentanti ai ACL 'ar trebui sa depuna o plângere împotriva lor'.

'Eu îl sfatuiesc pe Ludovic Orban si pe multi altii din asa-zisa noua alianta de Dreapta ca înainte de a formula aceasta plângere împotriva viitorului câstigator de la prezidentiale sa îsi depuna plângeri si pentru ei. Au doua variante în sensul asta: sa îsi depuna plângeri unul împotriva altuia sau mai bine sa initieze un autodenunt în bloc, pentru ca românii stiu deja care este realitatea si se simt pur si simplu ridiculizati când vad astfel de initiative venite din partea unor personaje care au fost partase la dezastrul din perioada guvernarii basiste', a afirmat Stefanescu într-un comunicat transmis AGERPRES.
El sustine ca intentia ACL de a depune o plângere împotriva lui Victor Ponta 'ar fi pur si simplu hilara, daca nu ar fi pe fond pur si simplu o mizerie'.
'Adica, alianta PNL-PDL, care cuprinde la vârf personaje atât de bogate încât cumulul averilor acestora taie respiratia si celor de pe Wall Street, vine cu o astfel de initiativa care reprezinta o inimaginabila sfidare la adresa bunului-simt. Multi dintre ei, cei de la vârful PNL si PDL, nici macar nu au avut intentia vreodata sau bunul simt de a justifica sau de a da o explicatie logica asupra averilor colosale pe care le-au acumulat doar din indemnizatii de parlamentari sau de fosti angajati ai statului. Prin urmare, gasca formata din Videanu, Berceanu, Blaga si Iohannis - nu mai stim câte case, precum si alti bogatani proveniti din gramada fostilor ministri ai guvernelor basiste, care azi dau cu subsemnatul pentru spagi de sute de milioane, are tupeul inimaginabil sa se plânga la PÎCCJ de apartamentul în care locuieste Victor Ponta cu familia', a mai spus Codrin Stefanescu.
Citeşte şi: Ludovic Orban, LOVITURĂ grea pentru Victor Ponta
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat joi ca a luat decizia de a sesiza Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie (PÎCCJ) în cazul candidatului PSD-PC-UNPR la prezidentiale, premierul Victor Ponta, pentru fals în declaratii.
'Am luat decizia de a sesiza PÎCCJ privitor la comiterea infractiunii de fals în declaratii de catre Victor Ponta cu ocazia completarii declaratiei de avere în mod mincinos. Victor Ponta este, împreuna cu familia sa, proprietar a sapte case si a multor alte proprietati care nu sunt scrise în declaratia de avere în integralitatea lor, iar omiterea includerii timp de patru ani în declaratia de avere a întregii averi detinute de Victor Ponta împreuna cu familia sa constituie infractiunea de fals în declaratii, care este prevazuta în Codul penal, articolul 292', a spus Orban, într-o conferinta de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.