Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefanos Tsitsipas este optimist în privinţa sezonului din 2022

Tsitsipas

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial, şi-a exprimat optimismul în privinţa sezonului 2022, în ciuda accidentării care l-a făcut să se retragă prematur de la ultima competiţie din acest an, Turneul Campionilor, informează presa greacă, arată Agerpres.

Tsitsipas (23 ani) a suferit o leziune la cot, fiind supus luna trecută unei intervenţii chirurgicale. El este însă convins că va fi în cea mai bună formă la începutul anului viitor, în care speră să cucerească primul său trofeu major.

"Cotul meu este fantastic. Sunt sigur că voi reveni la 100%", a declarat Tsitsipas pentru un post de televiziune din ţara sa.

"În general, sunt mulţumit de poziţia mea şi cred că va trebui să fac un pas în plus şi să încerc să ţintesc şi mai sus în viitorul sezon. Sper ca noul an să fie de trei ori mai bun decât acesta", a adăugat jucătorul elen.

În 2021, Stefanos Tsitsipas a fost la un pas de câştigarea primului său titlu de Mare Şlem, fiind învins la mare luptă de sârbul Novak Djokovic în finala turneului de la Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.