Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefanos Tsitsipas: 'Idolii mei sunt Federer și Pete Sampras. Ambii au sau au avut cel mai bun rever din circuit'

Tsitsipas

Tenismenul grec Stefanos Tsitsipas, proaspăt câștigător al Turneului Campionilor de la Londra, a vorbit despre modelele sale, spunând că Roger Federer și Pete Sampras sunt o inspirație pentru el, potrivit Mediafax.

"Idolii mei sunt Federer și Pete Sampras, ultimul cu origini în Grecia. Ambii au sau au avut cel mai bun rever din circuit. Pentru mine sunt un fel fe inspirație. Sper ca mai mulți jucători să folosească reverul cu o mână", a declarat Tsitsipas, citat de tennisworldusa.org.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Roger Federer, sâmbătă, în semifinalele de la Turneul Campionilor, scor 6-3, 6-4. Grecul a avansat ulterior în finală, unde l-a învins pe Dominic Thiem, scor 6-7 (6), 6-2, 7-6 (4).

Grecul, în vârstă de 21 de ani şi trei luni, a devenit cel mai tânăr jucător care câştigă la Turneul Campionilor, după Lleyton Hewitt, în 2001, la Sydney. De asemenea, Tsitsipas este primul jucător, după David Nalbandian, în 2005, care izbuteşte să câştige finala după ce pierde primul set.

Pentru performanţa de la întrecerea londoneză, Tsitsipas a încasat un cec în valoare de 2.656.000 de dolari şi 1.300 de puncte ATP. Acesta a încheiat anul 2019 pe locul 6 în ierarhia mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.