Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stegarul Dac, dezvăluiri despre colaborarea cu Marian Munteanu - VIDEO

europa natiunilor sinaia

Cezar Cătălin Avrămuță, devenit celebru cu numele de „Stegarul Dac”, a participat sâmbătă, la Sinaia, la Conferința Internațională „Europa Noastră, Europa Națiunilor”, eveniment al grupului naționaliștilor din Parlamentul European, condus de Marine Le Pen, președintele Frontului Național din Franța.

Alături de acesta, la eveniment s-a aflat și actorul Florin Zamfirescu. Ambii au apărut recent în relatări de presă despre „Grupul pentru România”, al cărui membru fondator a fost și Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Stegarul Dan a comentat, pentru stiripesurse.ro, colaborarea avută cu Marian Munteanu. „Este membru fondator al Grupului pentru România și s-a retras. A făcut o altă platformă civică și nu a mai participat la ultimele ședințe ale grupului. În principiu, a lăsat să se înțeleagă că se retrage din grup”, a declarat Cezar Cătălin Avrămuță.

Întrebat dacă îl susține pe Marian Munteanu la Primăria Capitalei, Stegarul Dac a răspuns: „Noi susținem platforma pe care o avem în proiectul de țară al grupului. Ăsta e mesajul nostru. Noi susținem niște principii, nu niște oameni. Oamenii pot să fie de acord sau nu cu proiectul în întregime, cu o parte din proiect. Fiecare e liber să gândească și să creadă ce vrea. Important e ce afirmă și ce vrea, nu neaparat din ce grup face parte. El, într-un fel, s-a autoexclus din grup în momentul în care a făcut o alianță concurentă grupului. Asta e opinia mea. Îl întrebați exact pe dânsul dacă mai face parte sau nu din grup și o să vă răspundă.”

Vezi și: Marine Le Pen a venit la Sinaia să susțină desființarea UE (FOTO&VIDEO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.