Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion compară învestirea Guvernului PSD - PNL - UDMR cu o nuntă: 'Așteptăm anunțul că s-a furat mireasa!'

hotnews.ro
Stelian Ion

Fostul ministru USR al Justiției spune că învestirea Guvernului Ciucă a fost o horă în care „nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf”, iar „mireasa în rochie galbenă” e consolată că va împărți prada cu „răufăcătorul ales de naș”.

„Ce tablou grotesc! Nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf, i-a ieșit de data asta. Mireasa, în rochia ei galbenă, e consolată că s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș la gândul că va acces la cardul său și va împărți prada. Mulțumit e și mirele, rumen în obraji, pentru că nunta asta contra naturii valorează pentru el cât o mare amnistie, cât o reabilitare și spălare de toate fărădelegile și nenorocirile făcute în ultimii 80 de ani. Nașul să trăiască! Așteptăm anunțul că s-a furat până și mireasa!”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

El a adăugat că Iohannis stă acum la masă cu „elefantul”.

„Azi s-a votat militărește. PSD, PNL și UDMR nu au mișcat în front și au așezat în fruntea Guvernului un militar, obișnuit să dea și să primească ordine și, mai ales, să execute. Pentru că mai este cineva căruia îi place să dea ordine și nu acceptă să nu fie executate. Președintele Iohannis nu mai vede elefantul din Guvern și din Parlament, stă la masă cu el”, a comentat fostul ministru.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.