Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion: Îmi doresc ca oamenii să iasă masiv la vot, iar Parlamentul să aibă reprezentativitate

stelian ion

Deputatul USR Stelian Ion, candidat pentru un nou mandat, şi-a exprimat dorinţa ca alegătorii să iasă "masiv" la vot, pentru ca Parlamentul să aibă reprezentativitate foarte mare, potrivit Agerpres.

"Este o perioadă de răscruce. Putem să o apucăm pe un drum al modernizării rapide sau putem să continuăm în ritmul acela pe care îl ştim de 30 de ani. Noi avem mari speranţe. (...)

Citește și: LOVITURĂ de BAROS pentru reținuții din dosarul achizițiilor medicale al DNA - Cei propuși pentru arestare, TRIMIȘI după GRATII iar firma oprită de la achiziții

Trebuie să conştientizăm cu toţii că fiecare vot contează şi că vieţile noastre, ale tuturor, depind la modul cel mai direct de voturile pe care le exprimăm şi acesta este un rând de alegeri foarte, foarte important, alegerile parlamentare. (...) E nevoie ca oamenii să îşi spună părerea.

Oricare ar fi părerile lor, oricare ar fi opţiunile lor, îmi doresc foarte mult să iasă masiv la vot şi să fie un Parlament legitim, un Parlament cu reprezentativitate foarte, foarte mare", a afirmat Ion, la Constanţa, la ieşirea de la urne, potrivit unui clip video postat, duminică, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.