Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion s-a aprins după acuzațiile lui Orban și Udrea la adresa lui Predoiu: E sub semnul proptelor puse la cariera lui

Facebook
Stelian Ion

Fostul ministrul al Justiției Stelian Ion acuză că actualul său succesor nu poate fi imparțial și nu își poate face treaba cu profesionalism din cauza datoriilor politice pe care le are față de cei care l-au ajutat să ajungă în funcție.

"Ludovic Orban (24 mai 2022): „ Domnul Iohannis a intervenit personal la mine ca două persoane să fie prezente pe listă: Nicolae Ciucă și Cătălin Predoiu. (…) Iohannis a vorbit înainte cu Iulian Dumitrescu (liderul PNL Prahova), iar Iulian Dumitrescu îi oferise un loc pe liste domnului Predoiu”.

Citește și: Video - Nuțu Cămătaru a fost fugărit de Miron Mitrea cu pulanul! Fostul ministru: Eram destul de violent!

Elena Udrea (25 mai 2022): „Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavoastre, îmi permit această sugestie”. Două mărturii venite la nici 24 de ore distanță despre cariera politică a lui Cătălin Predoiu, cum a fost propulsat de-a lungul timpului pe loc eligibil pentru Parlament, de unde a fost numit și ministru al Justiției.

Se mai așteaptă cineva ca ministrul Predoiu să apere independența Justiției? Să se bată pentru ca magistrații curajoși să nu mai fie hărțuiți de Inspecția Judiciară a CSM? Să ceară respectarea opiniilor Comisiei de la Veneția și respectarea angajamentelor din MCV? Să respecte supremația dreptului european? Să se opună numirii unui procuror acuzat de plagiat la CCR? Eu nu mă mai aștept. Fiecare propunere și fiecare demers al ministrului Predoiu stau sub semnul proptelelor puse la cariera lui politică, pentru care este recunoscător", scrie Stelian Ion pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.