Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Nuțu Cămătaru a fost fugărit de Miron Mitrea cu pulanul! Fostul ministru: Eram destul de violent!

miron mitrea

Dezvăluiri savuroase despre trecutul greului PSD Miron Mitrea, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul privind renovarea casei mamei sale din localitatea Voluntari. Celebrul interlop Nuțu Cămătaru a declarat presei că Miron Mitrea l-a fugărit de mai multe ori cu pulanul. Se întâmpla înainte de 1989, pe vremea regimului Ceaușescu, atunci când Miron Mitrea era șef al Autobazei 5 Ferentari.

Citește și: Ioan Mircea Pașcu intră tare după îndemnul lui Kissinger: Ce ar fi zis românii dacă cerea să cedăm Transilvania?

„Mă fugărea pe mine și pe ceilalți băieți prin curte sau punea paznicii să ne alerge, pentru că săream gardul de la Autobază ca să luăm fiare să ne jucăm”, a susținut în câteva discuții Nuțu Cămătaru.

Nu îmi aduc aminte, asta nu înseamnă că nu s-a întâmplat, nu știu câți ani are Nuțu Cămătaru. Îl știu numai de la televizor. Erau tot felul de tineri care săreau în curte la autobază. Și se poate pentru că eram destul de violent și mă conduceam, în afară de vorba bună, cu un pulan, Apăreau tot felul de puștani din ăștia de 15 -16 ani care săreau gardu după o piesă și se întâlneau cu pulanul meu. Nu știu dacă l-am fugărit pe Nuțu Cămătaru, dar dacă stătea în cartier, la cum îl văd eu după activitate cred că sărea omul gardul, nu stătea, și dacă sărea s-a întâlnit și cu mine, a declarat Miron Mitrea, la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.