Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase: este CATASTROFĂ pentru Liviu Dragnea. Nici în cele mai negre nopți nu și-a imaginat dezastrul

stelian tanase

Analistul politic Stelian Tănase susține că eșecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD și Liviu Dragnea. Tănase arată că Dragnea a primit un vot de blam din partea populației și a pățit la fel ca David Cameron în Marea Britanie, care a provocat un referendum pentru Brexit fiind convins de victorie, dar poporul le-a dat o lecție.

Citește și: Marius Pieleanu explică cine PIERDE în urma eșecului de la referendum: schimbare RADICALĂ a electoratului

”Cred ca nici in cele mai negre nopți Liviu Dragnea nu și-a imaginat ce catastrofă va fi pentru el și PSD acest referendum. El a crezut că se va ridica pe cele 3 milioane de semnături, că va capitaliza și va repurta un triumf. Că așa va intra in campanie electorală cu un avans de o tură de stadion. Referendumul mai curind l-a ingropat. Reputația lui de strateg, de manipulator de mase, de general de trupe victorioase în campanii s-a terminat. Dragnea a făcut ca si Cameron care avea nevoie de o victorie inainte de congres sa se agigure ca va fi votat din nou lider al partidului Conservator. A inventat un referedum fiind sigur de cistig. Credea că lumea va spune nu la Brexit. S-a terminat prost pentru el , cit era el de sigur de victorie. Asta e – putere iti ia mințile.

De ce nu i-a iesit pasența lui Dragnea? Sunt mai multe cauze. 1/ Cultul personalității sale a agasat pina la urma baronii și cadrele PSD si a electoratului aferent 2/ Represaliile din 10 august 2018 – tentativa de lovitura, menita sa-l facă mai mult decit pină atunci omul forte al regimului. A fost aici si o dorință a lui de revansa, un un resentiment care i-au jucat un mare renghi 3/ Scandalul de la ultimul CEx, cind toata lumea pesedistă, dar si din afară, a inregistrat tertipurile si comportamentul de mafiot, de Naș, al lui Dragnea. Prin repetarea obsesivă a acelorași tactici de gang politic ele au devenit arhicunoscute.

Dragnea a intrat in ultimul un weekend cu un mare handicap – credibilitate zero. Asa încit a fost sfidat întîi de electoratul PSD, apoi de restul. Primarii lui nu au tras să mobilizeze lumea la urne. Nici cadrele din județe nu si-au arătat zelul. Sprijinul Bisericilor a fost iluzoriu. Oricît le-ai îndesa în buzunare, popii – îmi spunea un primar deunazi – nu se satură niciodată. Lecția asta Dragnea nu a știut-o și a încasat-o rău de tot”, arată Stelian Tănase, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.