Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase face noi dezvăluiri: De ce a demisionat Gabriel Oprea?

gabriel oprea

Fostul şef al TVR, Stelian Tănase face noi dezvăluiri despre demisia lui Gabriel Oprea. Jurnalistul îl face praf pe propriul blog pe fostul ministru de interne.

Citeşte şi: Teoria conspiraţiei din 'clubul groazei': 'Pompierii nu au autorizat nimic. Doar s-au uitat'

"Bravul soldat de intendență cu 4 stele pe epoleți, numitul Gabriel Oprea, a demisionat din funcția de ministru de interne pierde ca atare și funcția de vicepremier . A trecut mai bine de o lună de cînd i-am cerut demisia aici pe blog. S-a făcut că nu aude. Normal, nimeni nu evoca pe atunci această posibilitate. Oprea se simțea tare, era o piesă grea în Coaliție. Și Opoziția îl curta pentru zestrea de parlamentari pe care o avea la dispoziție. Alte criterii nu au funcționat – politice sau morale. Motivele pentru care ar fi trebuit să demisioneze îmi erau clare. Dar nu și pentru guvern și PSD. Iar PNL nu i-a cerut demisia. Așadat de ce și-ar fi dat-o!? Klaus Iohannis a făcut bine azi cînd a semnat decretul. Oprea cum e neajutorat ar fi fost în stare să se răzgîndească. Nu prea știe regulile și dacă le știe nu le aplică, așa cum s-a văzut", e atacul jurnalistului.

Citeşte şi: SUA face planuri de război cu Rusia: Ce pregăteşte Pentagonul?

Stelian Tănase nu se opreşte aici. "Sper că azi cariera lui Gabriel Oprea, de ministru, vicepremier, șef de partid, parlamentar s-a încheiat. Ar trebui să se retragă urgent de la șefia UNPR și din Senat. Ascensiunea lui Arturo Ui a fost stopată. Cînd te gîndești că în urmă o lună numai era perceput și de putere și de opoziție ca fiind cea mai bună formulă de primministru. Pînă una alta, generalul Oprea a fost azi scos de pe pagina de internet a Guvernului. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial. Nu-mi vine să cred", spune Tănase.

Citeşte şi: DNA a descins la Primăria Cluj-Napoca

"Contestat masiv în Piața Universității, unde i s-a cerut demisia, Oprea s-a decis totuși – împins de la spate – să se retragă. În urmă cu o săptămînă pe înserat Oprea, Dragnea și Ponta au discutat situația. Lumea – 35.000 – era în stradă. Cei doi PSD i-au cerut lui Oprea să se retragă. Generalul s-a ținut bățos și a refuzat să demisioneze. A făcut-o cînd era prea tîrziu pentru guvern. Între timp Ponta a demisionat. Dragnea și Oprea sunt la cuțite, spun gurile rele că nu-și mai vorbesc. PSD nu mai are nevoie de UNPR&Oprea. Liberalii, nici ei, s-au dumirit. Rolul generalului Gabirel Oprea s-a incheiat."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.