Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase prevede sfârșitul politic al lui Vlad Voiculescu: 'Cariera este terminată. Vina lui este că a spus prea târziu'

stelian tanase

Scriitorul Stelian Tănase este de părere că informațiile potrivit cărora tatăl lui Vlad Voiculescu a fost informator al Securității i-au “terminat” cariera politică fostului ministru al Sănătății. Tănase crede, de asemenea, că Voiculescu s-a retras din competiția pentru Primăria Capitalei și pentru că apăruseră deja zvonuri despre faptele tatălui său.

“Cariera politică a lui Vlad Voiculescu este terminată.

Sunt oameni născuți în anii ’40, ’50, sub presiunea enormă a Securității și cred că atitudinea asta moralistă nu ajută în descifrarea acestei drame. Politic vorbind, Vlad Voiculescu s-a retras din competiție.

Sunt oameni născuți în anii ’40, ’50, sub presiunea enormă a Securității și cred că atitudinea asta moralistă nu ajută în descifrarea acestei drame. Politic vorbind, Vlad Voiculescu s-a retras din competiție.

SURSE - Premieră absolută în PSD: Echipa Marcel Ciolacu oferă o surpriză de proporții

Cred că Vlad Voiculescu s-a retras din cursa pentru Primărie și din acest motiv. Probabil, atunci când au început să apară primele zvonuri, atunci trebuia Vlad Voiculescu să spună lucrurile spuse astăzi. Acum este o reacție tardivă. Eu cred că Vlad Voiculescu nu va mai avea nicio carieră politică. A spus ce trebuia spus, vina lui este că a spus prea târziu”, a declarat Tănase pentru Libertatea.

Acesta a povestit că și asupra sa s-au făcut presiuni pentru a fi recrutat informator, dar a refuzat și a plătit pentru acest lucru cu “două cărți respinse de cenzură și cu alte necazuri”.

“Tatăl domnului Voiculescu a acceptat, nu a spus nu. Putea să spună „nu”, luându-și anumite riscuri”, a punctat Stelian Tănase.

Amintim că Vlad Voiculescu, actualmente membru PLUS, a confirmat, marți, că tatăl său, Vasile Iulian Voiculescu, a colaborat cu organul represiv al regimului comunist din România, Securitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.