Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steliano Filip, liber de contract după ce a fost dat afară de la Hajduk Split din cauza unei petreceri 'stropite' din plin cu alcool

www.gsp.ro
Steliano Filip Dinamo

Steliano Filip, 24 de ani, e liber de contract după ce a fost dat afară de la Hajduk Split din cauza unei petreceri de unde nu au lipsit alcoolul şi tutunul. Acum, fundaşul se antrenează alături de CNP Timişoara şi chiar a evoluat în amicalul cu ACS Fortuna Becicherecu Mic (Liga a 4-a), potrivit mediafax.

Citeste si Robert Negoiță face valuri în CEX PSD. Avertisment pentru Guvern - surse

Partida s-a încheiat la egalitate, 5-5, iar fostul căpitan al lui Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 73 la meciului.

"Am avut un program mai intens cu cei de la Centru. În repriza a doua au jucat mai mulţi băieţi de la grupa de 2002 şi am avut plăcerea să-l avem şi pe Steliano Filip alături de noi. A fost un test cu rele şi bune. Ne interesează să ne facem antrenamentul în mod special. Următorul meci, cu Şagul, tot aici, miercuri, săptămâna viitoare", a declarat, conform sporttim.ro, Cristian Petcu, antrenorul de la Centralul Naţional de Pregătire Timişoara.

Tehnicianul celor de la Fortuna Becicherecu Mic, Vasile Luţă, a vorbit şi el despre prestaţia lui Filip: "Jocul a fost dinamic, cu multe goluri, s-a văzut experienţa lui Steliano Filip, care a făcut diferenţa, se vede că este fotbalist, în plus a marcat şi un gol superb".

Filip, pe care Hajduk a plătit 300.000 de euro celor de la Dinamo, a bifat doar 11 meciuri pentru echipa croată. La data de 31 ianuarie i-a fost reziliat contractul după ce alături de colegii săi Stipe Vucur şi Andre Fomitschow a fost prins jucând poker, de la petrecerea nelipsind alcoolul şi tutunul.

Interesant e că antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, ar fi fost interesat să-i relanseze cariera lui Steliano, dar în defensivă posturile au fost deja acoperite: De Steliano Filip îmi pare rău. Dacă se vorbea de el mai devreme, îl luam în calcul pentru că îl cunosc foarte bine. Acum e târziu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.