Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steliştii visează să o elimine pe Manchester City: Ce spune Nicuşor Stanciu

www.gsp.ro
steaua nicusor stanciu sparta praga

Mijlocașul Nicolae Stanciu, jucătorul echipei de fotbal Steaua, a declarat vineri că este încrezător în șansele formației sale de a se califica în grupele Ligii Campionilor chiar dacă în play-off-ul competiției va întâlni gruparea engleză Manchester City.

''Nu-mi doream să picăm cu Manchester City, ci alt adversar. Dar acum consider că va fi un meci important pentru noi, nu avem în fiecare zi șansa să jucăm cu o asemenea echipă și asemenea jucători. O să mergem în deplasare și o să avem parte de o experiență unică pe un asemenea stadion. Eu sunt foarte încrezător în șansele noastre, chiar dacă vom întâlni pe Manchester City. Sunt de părere că șansele sunt de 50-50. Repet, sunt încrezător în șansele noastre de a ne califica. Vom da totul pentru asta. Nu știu dacă se putea mai greu, dar City a fost să fie, o să pregătim meciul foarte bine și o să ne bucurăm de experiența pe care o vom avea', a spus Stanciu pentru postul Digi Sport.

Referitor la oferta de 6 milioane de lire sterline de la Chelsea anunțată de presa engleză, Stanciu a afirmat: ''Eu nu citesc prea mult presa și nu mă interesează alte lucruri, pentru că am un impresar cu care țin legătura. Cu siguranță că atunci când va fi ceva concret Ana Maria (n.r. — Ana Maria Prodan) îmi va spune. Dar nu cred că se pune problema să plec acum, înainte de acest play-off cu City''. Formația Steaua București va întâlni echipă engleză Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la sediul UEFA, de la Nyon (Elveția). Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 16 august, iar returul la Manchester, pe 24 august, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.