Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAMA alegerilor prezidențiale din PSD: Metodele prin care Victor Ponta e dus spre Cotroceni

Șefii de deconcentrate vor fi decapitați dacă nu se implică în campania pentru Victor Ponta, preoții și preotesele  or să "meargă la mama dracului" daca pierde Victor Ponta, iar militanții de partid trebuie să aducă la vot şi "babele care umblă în patru labe". Directivele, sfaturile, urletele, amenințările și planul secret al PSD au ieșit la iveală într-o înregistrare din ședința organizației județene PSD Satu Mare, obținută de GANDUL.info, în care liderul pesedist Mircea Govor le promite tuturor că vine prăpădul dacă Victor Ponta nu iese președinte.

AVERTISMENTE PENTRU COLEGI:

„(…) Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu. Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul (...) Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Şi nu tu îmi comanzi mie! (dă cu pumnul în masă) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru că el aici nu face legea în municipiul Satu Mare! Că m-am săturat. Deci încă o dată, dacă te chem la mine şi nu vii îţi garantez că vei zbura! Şi nu numai tu! Păi ce faceţi voi, mă, voi faceţi regula?"

"Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero  şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa"

AVERTISMENTE PENTRU ȘEFII DE DECONCENTRATE:

"(..) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat. Eu îmi asum pentru traba asta şi plec şi eu, nicio problemă, dar nu stau în faţa voastră să mă fac de râs. Nu stau, s-a terminat"

PLANUL LA SECTIILE DE VOTARE

Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare, nu-I aci, sunaţi-l să vină urgent. Deci asta spun, în fata secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere.

Deci la fiecare secţie de votare. Pe lângă asta trebuie să meargă din casă în casă să le spună la oameni în felul următor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comună, stăm degeaba. Le spuneţi. Vă spun sincer, eu vă garantez, toţi care vor pierde, eu nu vă ….(neinteligibil). Ăla care o pierdut cu mine nu se mai vede nu mai vede, de partidul ăsta vorbesc. De-aci încolo, iar eu la Consiliul judeţean în nici într-un caz.

..(neinteligibil) 20 de oameni, mă. 20 de oameni, toţi pregătiţi. Or umblat din casă în casă, or făcut ce-a trebuit. 20 de persoane or strâns cred şi babele care umblă în patru labe. Aşa se face, măi fraţilor! De aia sunt rezultate. Oamenii au dreptul să voteze. Trebuie să-i facem să voteze.

PLANUL CU BISERICILE

Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil)  Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi  să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate.

Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă  la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem  noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul.

ASCULTA INREGISTRARILE SI CITESTE MAI MULT PE GANDUL.INFO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.