Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME falsificate: Un celebru om de afaceri denunţă falsuri în rechizitoriile DNA

stenograme

Omul de afaceri, Sorin Strutinsky, apropiat al fostului primar al Constanţei Radu Mazăre, a fost reținut de DNA și apoi arestat preventiv în baza unor stenograme care ar fi fost falsificate grosolan. Acest lucru este stabilit de raportul expertului tehnic Laurențiu Scopelitis, informează Antena 3.

Vezi şi: Dezvăluiri îngrijorătoare despre relaţia României cu SUA şi presupusul şantaj la Klemm: 'Diplomația americană este extrem de deranjată'

Stenograme DNA descoperite de expertul tehnic Laurențiu Scopelitis (transcrierea alor expresii decât cele rostite, de cuvinte adăugate sau de cuvinte lipsă):

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "pana mai facem si un hotel ca sa.", Sorin Strutinsky a rostit "pana mai facem si socoteli, ca sa."

- este adaugat in plus cuvantul "luat" in replica lui Sorin Strutinsky, replica reala fiind "Da, am"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Cine mai da acum? Astept sa se bucure si si dup-aia, nu?", Sorin Strutinsky a rostit "Cine mai merge acum? Astepti sa se publice si dup-aia, nu?"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "S-ar putea sa-ti para rau. Nu stiu", Sorin Strutinsky a rostit "S-ar putea sa nu poata. Nu stiu"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme ".cinci sute de mii.", Sorin Strutinsky a rostit "deci sunt.."

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Si le-am facut-o frumos", Sorin Strutinsky a rostit "Si-am facut-o frumos"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "A adus, a dat o suta de mii", Sorin Strutinsky a rostit "ARGOS-ul a dat o suta de mii".

„S-a dorit inculparea mea cu orice motiv. Nu mai contează ce am spus. Raportul expertului vorbește nu numai de aceste falsificări de vorbe, ci de întreg lanțul de custodie al probei. Sunt intervenții numai pe ceea ce vorbesc eu”, a spus omul de afaceri Sorin Strutinsky duminică seară la Antena 3.

„Ce au făcut dânșii acolo e fals, fals informatic și a contribuit la declanșarea urmăririi penale în acest mod”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.