Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME Un fost șef din poliție îl înjură pe un magistrat

https://www.ziarulincomod.ro

Limbaj suburban al unui un fost şef din Poliţie la adresa unui magistrat. Înjurături ca la uşa cortului şi atitudine uluitoare a lui Adrian Rădulescu, fostul adjunct al şefului Poliţiei Prahova. Rădulescu, dar şi Saghel Emanuel și Constantin Ispas, trei ofițeri car sunt cercetați în prezent de DNA pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și operațiuni financiare incompatibile cu funcția, au fost trimiși în judecată în alt dosar de DNA Ploiești. Relațiile de „prietenie” și de colaborare dintre cei trei ofițeri vizați de ancheta Direcției Naționale Anticorupție serviciul teritorial Ploiești relevă și din discuțiile pe care aceștia le purtau telefonic, discuții interceptate de oamenii legii, conform ziarulincomod.ro.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Convorbirea dintre Adrian Rădulescu și Constantin Ispas e elocventă. Primul îi aduce injurii unui magistrat din Câmpina. „Am ajuns să ne jignim. Prost mai mare ca ăla eu nu am văzut în viața mea”, sunt cele mai blânde injurii pe care Rădulescu i le aduce magistratului. În continuarea discuției, fostul adjunct al comandantului IPJ Prahova spune despre magistrat că este comunist, că ar trebui exclus din magistratură, că este nebun, numindu-l javră, idiot și dobitoc. Ispas, la rândul său, spune despre magistrat că este ofițer sub acoperire. Se pare că cel vizat de înjurături este Gheorghe Graure, fost procuror șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

„F***-l în gură să-l f*t de comunist împuțit. Ăla nu are ce să caute. Ăla trebuie exclus din magistratură. Omul este comunist. (…) Explică-mi și mie cum poate unul să fie pe aceeași funcție în magistratură de 16 ani? Vreau să fac o reclamație pe undeva să-mi explice. (…) Vorba lui Becali, securisto-comunist.”.

Atitudinea lui Rădulescu este cu atât mai sfidătoare cu cât repetă injuriile, afirmând că dorește să se exprime mai clar, „că poate îl mai aude cineva”, inducând astfel ideea că și dacă ar avea telefonul ascultat acest lucru nu-l împiedică să continue cu injuriile la adresa magistratului. „Ca să mă exprim mai clar, că poate mă mai aude și altcineva. F***-l în gură să-l f*t de javră împuțită, de idiot prost, poate să fie al cui vrea el, că tot prost rămâne și tot țăran.”, spune Rădulescu, căruia Constantin Ispas îi răspunde că magistratul în cauză ar fi ofițer sub acoperire, o acuzație extrem de gravă. „E ofițer sub acoperire a lui… știi tu cine, nu are sens. Poate vrea să se ducă și el la pușcărie cu ăla dar, asta e, cine știe, poate va veni”, îi răspunde Constantin Ispas, conform sursei citate.

 

 

content-image

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.